Skip to main content

Algemene voorwaarden

Masterclass

Artikel 1 – Voorwaarden
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor iedere training en transactie tussen Anouknailedit en een cursist waarop de salon deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.
Artikel 2 – Toepasselijkheid
Door het boeken van een masterclass via webshop of op een andere wijze verklaart de klant of cursist zich akkoord met deze algemene voorwaarden.
Artikel 3 – Inschrijfvoorwaarden training
Deze overeenkomst wordt gesloten tussen u als cursist en Anouknailedit  voor de duur van de training waarvoor u zich als cursist heeft ingeschreven. Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst van de aanmelding via de website of op een andere wijze. Door de inschrijving verklaart u zich akkoord met deze algemene voorwaarden.
Artikel 4 – Betaling training
Na inschrijving van een training via de website of op een andere wijze ontvangt de cursist een bevestiging met daarbij de factuur voor de betaling van de masterclass. Het volledige lesgeld dient meteen te worden voldaan via de webshop. Het is niet mogelijk om lesgelden contant te voldoen.
Artikel 5 – Training verzetten of annuleren
5.1 Wanneer je je hebt ingeschreven voor een masterclass , houdt dit in dat er speciaal een plaats voor je wordt vrijgehouden. Kosteloos annuleren van je deelname is niet mogelijk is enkel alleen mogelijk om te verzetten naar een andere datum.
5.2 Indien de masterclass in geval van overmacht van Anouknailedit niet verzorgd kan worden op de vastgestelde datum, wordt er in overleg met de cursist een nieuwe datum vastgesteld. Alle overige afspraken blijven daarbij van kracht.
5.3 Anouknailedit  kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade en kosten die met de datum wijziging gemoeid zijn.
Artikel 6 – Certificaat
De cursist ontvangt aan het einde van de masterclass een certificaat.
Artikel 7 -Materialen en producten tijdens de masterclass.
Tijdens de masterclass  worden alle producten en materialen kosteloos ter beschikking gesteld (m.u.v. een uv/led lamp en penselen) vergeet dan ook niet om deze zelf mee te nemen. Mocht je liever met je eigen producten en materialen werken dan kan je die altijd meenemen.
Artikel 8 –  Prijzen masterclass
Anouknailedit heeft ten allen tijde het recht om haar prijslijsten/prijsbevestigingen aan te passen. Deze wijzigingen treden onmiddellijk in vroege.
AnoukNailedIt
KVK: 17198241
BTW: NL001763046B16